Mengenai Kami

Hot Catering  Berpengalaman lebih dari 10 tahun di dalam bidang FNB dan berdaftar dengan kementeraian Kewangan. 

Kepakaran Kami Adalah dalam Menyajikan Masakan Halal Dan Bersih, Katering untuk Majlis Keraian Besar Mahupun kecil. Membuat Para pelanggan kami tersenyum kepuasan dengan perkhidmatan bertaraf 5 bintang.


Terbina di atas satu landasan yang di terajui bersama hasil perkongsian tenaga dan idea oleh tenaga profesional yang berpengalaman di dalam bidang perniagaan dan penyajian makanan. Resepi Turun temurun menjadi rahsia keenakan masakan dari kami.


Bermula dari kecil kecilan kini kami tampil dengan serba lengkap "one stop centre" untuk pakej perkahwinan

pelbagai pakej dari ekonomi kepada eksklusif. Dibarisi oleh pekerja dan tukang masak yang berpengalaman serta mahir dalam memberi perkhimatan yang terbaik dan memenuhi citarasa pelanggan.


Dari majlis kecil kecilan ataupun majlis beradat mahupun di dewan atau di bawah kanopi kami menjanjikan yang terbaik dan berkualiti untuk kepuasan semua pelanggan kami. Kunjungi lokasi Hebat kami di The Club Bukit Utama Damansara Dan Wedding Homestay Di Glenmarie.

Siapa Kami Yang Akan Membantu Anda?

OUR TEAM 

ENAK. BERKUALITI. DIYAKINI

Chef Yang Jamil 

Duta / Selebriti
Berpengalaman lebih dari 20 tahun dalam bidang masakan dan perhotelan . Pernah berkhidmat di beberapa buah hotel terkemuka di Malaysia & Luar Negara . Kini Duta Kepada Hot Catering 

Khairul Haizal Mansor

Marketing Director
Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang pemasaran dan katering. Memastikan setiap Majlis berjalan dengan lancar dan teratur . "Bekerja dalam  Satu Pasukan yang hebat menjanjikan kualiti Terbaik". 

Adnan Mohd Radzi

Finance Director
Berpengalaman lebih dari 20 tahun dalam pengurusan kewangan dan pentadbiran. Memastikan kelengkapan dan keutuhan syarikat dalam keadaan terbaik dan Urustadbir yang cekap.

Jika Anda Tercari Cari Dewan Untuk Majlis Anda Di Sinilah Tempatnya
The Club Bukit Utama Mempunyai 2 Dewan Yang Eksklusif , Cantik & Paling Penting Parking Yang Banyak Dan Selamat 

STR
ATEGIK PARTNER
 

Hot Catering & Event & The Club Bukit Utama 

pakej perkahwinan
Pengarah The Club @ Bukit Utama, YBhg. Tan Sri Dato' Teo Chiang Kok dan Pengurus Pemasaran Hot Catering, Encik Khairul Haizal bin Mansor menandatangani Memorandum Persefahaman dengan disaksikan oleh YB. Datuk Mas Ermieyati binti Samsudin Tim. Men Pelancongan & Kebudayaan Malaysia.

Gambar Gambar Di The Club Bukit Utama , Kemuning Golf Resort & Dewan Lain

Video Sekitar Majlis Perasmian The Malay  Wedding Exclusive

Apa Kata Pelanggan Kami Mengenai Masakan & Servis

Sangat Profesional dan makanan yang disediakan, Sedap.. Keep it up!

Wan Khalid Wan Ahmad reviewed Hot Catering5 star

Makanan sangat sedap + tempat cantik = AWESOME!!! Tak boleh lupa nasi ayam mereka, the best yg penah saya makan. Mammamia!

Nurhidayah R Aureus reviewed Hot Catering5 star

Their specialty for held Wedding Reception @The Club Bukit Utama. Good food, good service and affordable price. 5Star Venue with 3Star Price. Hotel facilities @The Club. Great job guys!

Imran A. Hadi reviewed Hot Catering5 star

Service sangat memuaskan! Makanan cukup rasa dan yang paling penting rasa nak tambah dia tu lain macam! Tempat event sangat memuaskan! Terbaik lah Hot Catering!

Kak P Tpc reviewed Hot Catering5 star

Pelanggan Pelanggan Kami

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari testimoni pelanggan sebenar. Pelanggan dinasihatkan mendapatkan khidmat rundingcara kami , tawaran bergantung kepada tempoh tawaran dan bayaran deposit tempahan tidak dipulangkan sekiranya majlis di batalkan. Jika perkhidmatan yang kami berikan tidak memuaskan hati pelanggan pemulangan bayaran bergantung kepada perbincangan dan persetujuan kedua dua belah pihak.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

UA-92224930-1